Brandweer Hoogezand tweede bij brandweerwedstrijden in Veendam

Veendam – De brandweer van Hoogezand is zaterdag bij de brandweerwedstrijden in Veendam op een tweede plaats geëindigd. De wedstrijden in de klasse 112 en TAS-HD vonden plaats op het gemeenteterrein aan de Industrieweg in Veendam. Op de 112baan was een persoon vast komen te zitten tussen een containerbak, op het moment dat deze situatie onder controle was ontstond er op een andere plek op het terrein een tweede ongeluk waarbij een man bekneld raakte in een machine. Het was aan de ploegen om beide situatie’s tot een goed einde te brengen. De brandweer uit Scheemda ging er met de eerste prijs vandoor gevolgd door Hoogezand en de brandweer Winschoten. Op de TAS-HD baan ging brandweer Appingedam met de eerste prijs naar huis gevolgd door Uithuizen en Zuidbroek.