Koninklijke onderscheiding voor ‘Mister HS’88’ Bert Verver

Op zaterdag 15 april heeft burgemeester Peter de Jonge een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Bert Verver. De heer Verver is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.


De heer Verver ontving de onderscheiding na afloop van de Bekerfinaledag G(ehandicapten)-voetbal op het sportpark van voetbalvereniging HS’88 te Hoogezand. De heer Verver is één van de oprichters van deze vereniging en sindsdien in diverse bestuurs- en andere functies actief geweest binnen HS’88. De bekerfinaledag vond plaats bij HS’88 omdat het G-voetbal dit jaar 25 jaar bestaat binnen de vereniging. De heer Verver was destijds initiatiefnemer en mede-oprichter van het G-voetbal en hij is gedurende de hele periode hierbij betrokken gebleven. Tot 1990 was de heer Verver ook in diverse functies actief binnen de Gereformeerde Kerk Hoogezand-Sappemeer.