Wijkagent Bert Hulshof met pensioen

Slochteren – Met een laatste ‘vaart’ heeft de wijkagent van Slochteren vrijdagmiddag afscheid genomen van de politie. Bert Hulshof begon zijn carriere op 1 april 1977 bij de gemeente politie in Hoogezand Sappemeer en ging vandaag na een dienstverband van veertig jaar met pensioen. De laatste veertien jaar heeft Bert gewerkt als buurtagent van Froombosch, Slochteren en Schildwolde vanuit het bureau in Slochteren. Daar werd hij vrijdagmiddag ook heen gebracht door familie en werd daar opgewacht door een groepje collega’s die daar gereed stonden met de nieuwe politieboot. Samen met zijn vrouw stapte hij vervolgens in de politieboot en werd richting de Edserheerd in Slochteren gereden waar de rest van de familie, collega’s, vrienden en kennissen aanwezig waren.