Kruispunt de Dam afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden

Hoogezand – Vrijdag 29 september vanaf 19.00 uur tot zondagmorgen 1 oktober 07.00 uur zijn er grootschalige asfalteringswerkzaamheden op Kruispunt de Dam (kruising van de Kerkstraat, Meint Veningastraat en Hoofdstraat). Het kruispunt is volledig afgesloten voor alle weggebruikers.

De omleiding voor het autoverkeer is aangegeven met borden. Het verkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de Abrahamkuipersingel en de Woldweg voor het westelijk deel van de gemeente en voor het oostelijke deel over de Vosholen en de Noordbroeksterstraat. Voor verkeer met als bestemming Noorderpark/Margietpark is een omleiding via de Van Neckstraat ingesteld. Voor fietsers en voetgangers wordt een speciale omleiding aangegeven.

Voor bestemmingsverkeer en de bereikbaarheid van bedrijven worden er rondom het kruispunt verkeersregelaars ingezet. Deze begeleiden ook het overige verkeer om de hinder zo veel als mogelijk te beperken.