Lange file door wegwerkzaamheden op de A7

Kolham – Op de A7 tussen Groningen en Hoogezand heeft donderdagavond een lange file gestaan door wegwerkzaamheden. Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker. De werkzaamheden worden van 9 oktober tot en met 6 november uitgevoerd aan de A7 tussen Westerbroek en Zuidbroek vanuit Groningen richting Duitsland. Weggebruikers moeten tijdens de werkzaamheden rekening houden met mogelijke verkeershinder. Om de hinder voor het wegverkeer te beperken, wordt zoveel mogelijk op rustige tijdstippen gewerkt. Overdag zijn twee rijstroken beschikbaar. Tussen 19.30 uur ‘s avonds en 6.00 uur ‘s ochtends is één rijstrook beschikbaar.