Korpsbindingsavond brandweer Slochteren

Slochteren – Vrijdagavond vond in de Edsersheerd in Slochteren de jaarlijkse korpsbindingavond plaats van de brandweer in de gemeente Slochteren. De avond begon met een openingswoord door clustercommandant Martijn Wevers gevolgd door een toespraak van burgemeester Rein Munniksma van de nu nog gemeente Slochteren. Lydia Thoma kreeg uit handen van Martijn Wevers een welkomsbloemetje omdat ze afgelopen jaar bij het korps is gekomen.


Jubilea
Burgemeester Rein Munniksma overhandigde aan Jan de Weerd (25 jaar) en Eric Moedt (25 jaar) een beeldje en oorkonde voor hun 25-jarige dienstverband.

Diploma’s
Erwin Akkerman (Manschap A)
Iwan Bontsema (Manschap A)
Jeroen de Weerd (Manschap A)
Sander van Eerden (Manschap A)
Martijn van Eerden (Manschap A)
Jan Tamminga (Chauffeur- voertuigbediener)
Ronald Werkman (Chauffeur- voertuigbediener)
Gert Wolters (Chauffeur- voertuigbediener)
Wouter Kremer (Bevelvoerder)

Afscheid
Johann Theodore (5 jaar) en Geesje Hoeksema-Venekamp (17 jaar) zijn of gaan dit jaar stoppen bij de brandweer en hebben uit handen van de burgemeester een beeldje en oorkonde gekregen van hun bewezen diensten.