Kerstmarkt in brandweermuseum Sappemeer

Zaterdag 9 december 2017 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt. Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum.


Ook zijn onze voertuigen en andere brandweermaterialen te bezichtigen tijdens de leuke kerstmarkt. Ook zal de kerstman s ’middags even langs komen om onze mooie kerstmarkt te bezoeken.

Ook dit jaar hebben we weer live muziek. Krzysztof Groen komt live zijn nummers ten gehore brengen, hij zingt in het Engels en in het Gronings. Hij speelt vanaf zijn twaalfde gitaar en covert graag Johnny Cash. Door de muziek van Edwin Jongedijk raakte hij geïnspireerd om te gaan zingen in het Gronings. Voor zijn eigen, door hemzelf gecomponeerde, Gronings talige liedjes levert de bekende schrijver en dichter Henk Puister de teksten.

Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: Gehaktbal, broodje hamburger koffie, thee of (warme) chocolademelk met slagroom en nog veel meer lekkers.

De kerstmarkt wordt gehouden van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het adres is Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. De entree is gratis en bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje warme chocolade melk.