Bestuurder in kritieke toestand na ongeluk op de A7

Scharmer – De bestuurder van een auto is maandag aan het begin van de avond zwaar gewond geraakt bij een ongeluk op de A7 tussen Kolham en Groningen. De bestuurder verloor door een nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig en kwam op de kop in de sloot tot stilstand. De gealarmeerde brandweer heeft de automobilist in kritieke toestand uit het voertuig gehaald en overgedragen aan de ambulancedienst die ondersteuning kreeg van het MMT. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is door de brandweer uit de sloot gehaald en duikers hebben de sloot nog doorzocht op eventuele andere slachtoffers. De verkeers ongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk.