24-uursdienst jeugdbrandweer Hoogezand Sappemeer

Hoogezand – Negentien leden van de jeugdbrandweer Hoogezand Sappemeer hebben van vrijdagavond 19.00 uur tot zaterdagavond 19.00 uur een 24-uurs ‘dienst’ gedraaid op de brandweerkazerne in Hoogezand. In de tijd dat ze op de brandweerkazerne aanwezig waren rukte ze verspreid over de dag en nacht uit naar verschillende in scene gezette incidenten, aten ze samen op de kazerne en gingen gezamenlijk sporten in zwembad de Kalkwijck (Aquarobics) en een bootcamp in de sporthal van ’t Heidemeer in Sappemeer.


Meldingen tijdens de 24-uurs dienst

  • 19.59 uur containerbrand op achterterrein brandweerkazerne
  • 22.44 uur Automatische brandalarm
  • 00.05 uur Autobrand tegen gevel van bedrijf
  • 06.37 uur Koe te water met een vervolg melding van een boot in brand
  • 10.32 uur Buitenbrand op de Hoofdstraat
  • 13.20 uur Garagebrand op de Schubertlaan
  • 16.16 uur Explosie in een loods aan de Vosholen in Sappemeer