Feestelijke opening IKC St. Gerardus Majella

Afgelopen woensdag is het integraal kindcentrum op de St. Gerardus Majella onder grote belangstelling geopend. De eerste aangemelde kinderen Milena en Mieszko hebben door middel van het doorknippen van een lint de opening voltrokken. Alle belangstellenden hebben een blik mogen werpen in het prachtig ingerichte lokaal, waar de kinderopvang plaats zal vinden. Bij binnenkomst was te zien wat de naam van de buitenschoolse opvang zal zijn, middels een prachtige muurschildering. Deze naam is “De Zonnestralen”, passend bij de zonovergoten Gerardus Majella.


Binnen het IKC wordt de mogelijkheid om naast gepersonaliseerd basisonderwijs ook gebruik te maken van de opvangmogelijkheden, waaronder peuteropvang en kinderopvang vanaf 2 jaar. Dit kan voorschools en naschools. De Peuteropvang kan gecombineerd worden met de voorschoolse educatie, allemaal verzorgd door pedagogisch medewerkers van Tamariki. Op de school wordt er lesgegeven volgens het vijf-gelijke-dagen-model. De kinderen zijn tussen 8:30 uur en 14:00 uur op school. Daarna is er natuurlijk de mogelijkheid voor opvang. De opvangmogelijkheden liggen tussen 7:00 uur en 18:00 uur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u kijken op: www.tamariki.nl of www.majellaschool.nl