Zonnepark Midden Groningen open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

Sappemeer – Op zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 15.00 uur kan iedereen (gratis) een kijkje achter de schermen komen nemen bij de bouw van Zonnepark Midden Groningen. Tijdens de Dag van de Bouw kun je met eigen ogen de voortgang bekijken en informatie krijgen over de bouw van het zonnepark. Aan de hand van praatplaten, proefopstellingen en machines kun je zien wat er allemaal bij de aanleg van een zonnepark komt kijken.


21 procent van zonnepanelen geplaatst
De werkzaamheden die vier maand geleden zijn begonnen verlopen volgens planning en 98 procent van de funderingspalen zijn geheid en 21 procent van de zonnepanelen liggen inmiddels op hun plek. Dit zijn ruim 66.400 van de 316.216 zonnepanelen die in totaal geplaatst gaan worden.