Brandweer Hoogezand zoekt versterking

De brandweer in Hoogezand is op zoek naar versterking. Daarom organiseert de ploeg vanavond van 19.00 – 21.00 een informatiebijeenkomst. Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend aanmelden om te ervaren of de brandweer iets voor hen is.


De ideale achtergrond
Onze vrijwilliger is een man of vrouw, woont en werkt in de buurt van de kazerne en kan zich redelijk snel vrijmaken om op onverwachte momenten uit te rukken. En is bovenal zeer enthousiast over de brandweer! In principe kan iedereen vrijwilliger worden. Jong of iets ouder, ongeacht welk beroep je uitoefent.

Voor mens en dier
Brandweervrijwilligers komen niet alleen bij brand in actie. Als de pieper afgaat, kan er van alles aan de hand zijn. Ook bij stormschade, rampen, ernstige verkeersongevallen wordt de hulp van de brandweer ingeroepen. De brandweer is er voor het redden van mens en dier.

Aanmelden kan via gorecht@vrgroningen.nl