Sleutels van Kindcentrum Vosholen overhandigd aan gebruikers

De sleutels van Kindcentrum Vosholen zijn vrijdag officieel overhandigd aan de Theo Thijssenschool, Kinderopvang Prokino en peuterspeelzaal De Oogappel van Kaka. Zij verhuizen aankomende week naar het Kindcentrum. De St. Antoniusschool verhuist in de kerstvakantie.


Schooldirecteur Nathalie Oldenburger (Theo Thijssenschool), beleidsmedewerker Ans van Dongen (De Oogappel van Kaka) en assistent leidinggevende José van Dijk (Prokino) namen de sleutel in ontvangst. Vanaf maandag 28 oktober ontvangen zij de kinderen en ouders op deze nieuwe locatie. De St. Antoniusschool volgt in januari 2020. Ondertussen wordt het buitenterrein ook verder ingericht. Als alle partijen in het voorjaar in het nieuwe gebouw gesetteld zijn, volgt nog een feestelijke opening.

Foto: Gemeente Midden-Groningen