Certificaten uitgereikt bij jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’

Hoogezand – De jeugdbrandweer stond vrijdagavond weer in het teken van de jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’. Er werd terug gekeken naar de wedstrijd resultaten van het afgelopen jaar maar ook naar de 24 uurs dienst en de Ruigste Run van de Veenkoloniën waar een aantal leden van de jeugdbrandweer dit jaar aan mee heeft gedaan. Dit jaar is er ook weer gecollecteerd voor de brandwonden stichting waarbij 393,01 euro is opgehaald voor het goede doel.


Certificaten
Thijs, Dwight, Raeven, Youri, Melissa, Dennis, Merlijn, Wouter en Luc ontvingen uit handen van Ingrid van Elst (Teamleider gebied Noord Midden) allen hun certificaat die ze zaterdag 2 november hebben gehaald door de landelijke vaardigheidstoets met succes af te leggen.

Afscheid
Caitlin, Matthias, Nick en Angelo hebben de jeugdbrandweer dit jaar verlaten en hebben hun afscheid-diploma overhandigd gekregen.

De avond werd afgesloten met de quiz.

Kees Odenkirchen
Coordinator jeugdbrandweer Groningen