Twaalf Midden-Groningers krijgen Nederlandse nationaliteit

Donderdag 28 november hebben twaalf inwoners van de gemeente Midden-Groningen het Bewijs van Nederlanderschap ontvangen van loco-burgemeester Peter Verschuren. Tijdens de naturalisatieceremonie hebben ze de verklaring van verbondenheid afgelegd. Deze inwoners zijn afkomstig uit Soedan, Syrië, Groot-Brittannië, Turkije, de Filipijnen en Suriname.


In totaal waren er ongeveer 40 personen aanwezig bij de ceremonie. De naturalisatieceremonie vindt in Midden-Groningen iedere maand plaats. Tijdens deze ceremonie leggen mensen de verklaring van verbondenheid af en verkrijgen daarmee de Nederlandse nationaliteit.

Loco-burgemeester Peter Verschuren leidde de ceremonie en wenste hen allen een mooie toekomst in de gemeente Midden-Groningen toe.