Bouwbord onthuld: bouw Stadshart Tussenhof Hoogezand begonnen

De ontwikkeling van het project Stadshart Tussenhof Hoogezand is de uitvoeringsfase ingegaan. Geveke bouw en ontwikkeling is gestart met het bouwen op de grasvelden aan de Kerkstraat: de projecten van de Reensche Compagnie, Lefier, Groninger Huis en de koopappartementen van Geveke. Om dit te vieren onthulden de drie bestuurders van de woningcorporaties donderdagochtend 12 december het bouwbord.


Wethouder Jan Jakob Boersma opende de bijeenkomst met een korte toespraak: ‘Nu de sanering is afgerond kunnen we beginnen met het bouwen op een markant punt, midden in het hart van Hoogezand. De goede samenwerking tussen de 3 coporaties, Geveke en de gemeente heeft geleid tot daadwerkelijke nieuwbouw in het Stadshart.’ Bestuurders van de woningcorporaties onthulden na de toespraak het bouwbord. Alle geïnteresseerden liepen daarna naar de Reensche Compagnie, waar voorzitter Herman van der Til iedereen welkom heette: ‘De Reensche Compagnie is erg blij onderdeel te zijn van dit project. Er melden zich nu al veel geïnteresseerden, we onderzoeken de mogelijkheden om in fase 2 van dit project nog meer appartementen te realiseren.’