Groninger Huis en huurders beleven sfeervolle avond

Elk jaar worden de huurders van Groninger Huis in het zonnetje gezet. Dit jaar gebeurde dat donderdag 12 december in de Koepelkerk in Sappemeer. Tijdens een sfeervol winters samenzijn werden bewoners vermaakt door een popkoor en een verhalenverteller.


Grote belangstelling
Ruim 175 bewoners werden door medewerkers van de woningcorporatie ontvangen in De Koepelkerk in Sappemeer. Bij binnenkomst werd er direct voor de innerlijke mens gezorgd door een hapje en een drankje. Een popkoor zorgde voor een sfeervolle ambiance. De aanwezigen werden vergast op een kerstverhaal en informatie die bij verschillende stands werd verstrekt. Ook de huurdersorganisatie van Groninger Huis was aanwezig met een informatiestand.

Traditie
De jaarlijkse bewonersdag is een traditie die zeer gewaardeerd wordt door de bewoners van Groninger Huis. Ook dit jaar waren de reacties op dit initiatief weer positief. De avond werd afgesloten met een uitgebreid stamppotbuffet.

Huurders zijn belangrijk
Directeur Hilde van Ree: ‘We vinden het belangrijk om minimaal een keer per jaar iets terug te doen voor onze huurders. Als we normaal gesproken contact met elkaar hebben is dat omdat er iets gerepareerd moet worden in een woning of omdat men een vraag heeft. Op een avond als deze kunnen we echt met elkaar in gesprek en kunnen we onze waardering voor al onze trouwe bewoners laten blijken.’