12 diploma’s uitgereikt bij jaarlijkse korpsbindingavond

Hoogezand – Zaterdagavond vond in de brandweerkazerne in Hoogezand de jaarlijkse korpsbindingsavond plaats. De avond begon met een openingswoord van de voorzitter van de personeelsvereniging Abel Westerhof. Abel heette de nieuwe teamleider Ingrid van Elst met een bos bloemen welkom bij het korps. Ingrid nam hierna direct het woord en blikte terug over het afgelopen jaar gevolgd door een toespraak van burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Midden Groningen.


Diploma’s manschap A
Erik Klip, Wimken Hartman, John Havinga, Martijn Westerhof, Ruud Burgler, Danny Tolhuis, Ludolf Bosgraaf, Wouter Jager, Lisa Middel-Visser en Nick Boersema hebben het afgelopen hun diploma Manschap A gehaald en kregen deze overhandigd van de burgemeester.

Diploma brandweerchauffeur/voertuigbediener
Johan van der Velde en Emile Jones kregen uit handen van de burgemeester hun diploma’s Chauffeur en voertuigbediener/pompbediener.

Jubilarissen
Simone Rieks en Mark Heemskerk kregen uit handen van de burgemeester een oorkonde vanwege hun 12.5 jarige dienstverband.

Jeugdbrandweer
Jeugdleiders Erik Klip, Martijn Westerhof en Nick Boersema hebben dit jaar afscheid genomen als leider bij de jeugdbrandweer en kreeg uit handen van Mark Heemskerk een presentje.

Afscheid ploegleider
Martin van Bruggen heeft zaterdagavond afscheid genomen als ploegleider van ploeg 1. Zijn plaats is overgenomen door Gerbert Vasse.