Politie zoekt getuigen van vernielingen met zwaar vuurwerk

Hoogezand – De politie zoekt getuigen van ernstige vernielingen aan een woning aan de Oudeweg in Westerbroek. Tussen oudejaarsmiddag en nieuwjaarsmorgen zijn onder meer met zwaar vuurwerk ruiten vernield. Doordat ook vuurwerk door de ruiten in de woning is gekomen, is ook daar forse schade ontstaan. De bewoners waren in die periode afwezig.


Hoewel nog veel onduidelijk is over de vernielingen en wat de aanleiding daarvan is, kan het niet anders dan dat mensen weten wie hiervoor verantwoordelijk is. De politie komt daarom graag in contact met getuigen of mensen die iets hebben gehoord over deze zaak. Er kan contact op worden genomen via 0900-8844 of via www.politie.nl/contact. Mensen die anoniem informatie kwijt willen, kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.