GGD Groningen opent corona-testlocatie in Veendam

GGD Groningen opent met ingang van dinsdag 25 augustus 2020 een corona-testlocatie in de gemeente Veendam. Deze testlocatie komt aan de Schippersstraat 33 in Veendam en is de tweede corona-testlocatie in de provincie Groningen.

Testlocatie
De testlocatie aan de Schippersstraat wordt een “drive through”-testlocatie. Na het maken van een afspraak rijdt degene die zich laat testen op de afgesproken tijd met de auto door de teststraat. Bij het afnemen van de test blijft men in de auto. Het is ook mogelijk om op de fiets of te voet deze testlocatie te bezoeken.

Locatie Veendam
De corona-testlocatie aan de Schippersstraat 33 wordt ingericht volgens de veiligheids-en gezondheidsrichtlijnen van het RIVM. De testlocatie is van maandag t/m vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur. De coronatesten worden alleen op afspraak afgenomen. Hierdoor wordt de verkeersdruk tot een minimum beperkt.