25-jarige man uit Hoogezand langer vast na schietpartij in Kiel-Windeweer

Kiel Windeweer – Acht van de negen aangehouden personen na de schietpartij op de Dorpsstraat in Kiel-Windeweer zijn inmiddels weer op vrije voeten.  Zeven van de in totaal negen opgepakte verdachten kwamen eerder al vrij en vandaag werd ook een 31-jarige man uit Hoogezand vrijgelaten. Een 25-jarige man uit Hoogezand blijft langer vastzitten.

Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de aanleiding voor het geweld is geweest. Het onderzoek naar het incident is nog in volle gang. Zo is er zaterdagavond al gezocht naar sporen door het team Forensisch Onderzoek. De plaats delict is gedurende de nacht bewaakt, zodat bij daglicht nader onderzoek verricht kan worden. Ook waren er signalen waaruit bleek dat het vuurwapen in het water is gegooid. Zondag is het wapen aangetroffen in het kanaal.