Drie Midden-Groningers krijgen Nederlandse nationaliteit

Woensdag 23 september 2020 hebben drie inwoners van Midden-Groningen het Bewijs van (bekendmaking) Nederlanderschap ontvangen van burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Tijdens de naturalisatieceremonie hebben ze de verklaring van verbondenheid afgelegd. Ze hadden de volgende nationaliteiten: Indonesisch, Amerikaans en Brits.

Het gaat om Mevrouw Siti Nurhasanah, de heer John Patrick Mc Farland (staat niet op de foto) en de heer Paul Robert Waddington. Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Alle drie inwoners zijn Nederlander geworden door de optieverklaring af te leggen. Dat is een korte en eenvoudige manier om Nederlander te worden voor mensen die bijvoorbeeld in Nederland geboren zijn en een geldige verblijfsvergunning hebben. Ik wens ze alle goeds voor de toekomst.”