Germain Beck nieuwe hoofdtrainer vv Hoogezand

Germain Beck is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv Hoogezand. De 42-jarige trainer heeft een contract getekend voor 2 jaar en volgt daarmee Roland Beuvink op.

In het seizoen 2015/2016 werd hij als beginnend hoofdtrainer kampioen in de 4e klasse met SVZ. In 2018 promoveerde hij met SC Stadspark naar de 1e klasse waar hij het seizoen daarop ook nog de scepter zwaaide. Momenteel is Beck hoofdtrainer van LAC Frisia in Leeuwarden dat uitkomt in de 2e klasse zondag.

Voorzitter Andy Kasto van vv Hoogezand is in zijn nopjes met de jonge trainer “hij heeft vorig jaar zijn KNVB TC1 / UEFA A gehaald, is ambitieus en heeft een duidelijke voetbalvisie. Met zijn ervaring als speler die hij heeft opgedaan in de top van het amateurvoetbal kan hij de eerste elftal nog veel leren en naar een hoger niveau tillen”.