Opnieuw stank in woning Kerkstraat door verbrand pannetje

Hoogezand – Donderdagavond om 21:18 uur moest de brandweer van Hoogezand uitrukken naar de woning boven een pizzeria op de Kerkstraat voor een brandgerucht.

De melding was afkomstig van personeel van de pizzeria die een brandlucht roken dat zeer waarschijnlijk afkomstig was van de bovenwoning. De brandweer kwam met spoed ter plaatsen en bij aankomst bleek dat er inderdaad een pannetje te lang op het vuur had gestaan wat voor flink wat stank zorgde.

De vrouw is door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd, de hond die ook in de woning aanwezig was is door een agent van de hondenbrigade uit de woning gehaald. Nadat de woning was geventileerd kon de brandweer terug keren naar de kazerne. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het was de tweede keer in anderhalf maand tijd dat de brandweer naar dit adres aan de Kerkstraat moest. Donderdagmiddag 24 december stond de woning ook vol rook door een pannetje op het vuur.

24-12-2020 | Rookontwikkeling in woning door pannetje op het vuur