Kinderzomerfestival in Foxhol scoort met 71 meter lange stormbaan

In de laatste week van de zomervakantie vond voor het eerst de kinderzomerfestival plaats. Maar liefst 65 kinderen tot en met 12 jaar gaven zich op voor dit vierdaagse evenement. De zomerfestival is bedoeld om kinderen een leuke en uitdagende week vol spel, sport en beleving te bieden. Daarnaast is het voor de deelnemers een enorm leuke afsluiting van de zomervakantie.

De 71 meter lange stormbaan en de Sweeper waren de eyecatchers van het festival, maar ook de poffertjes en suikerspin kraam waren enorm in trek. “Dit is echt de allerleukste vakantie ooit” aldus een deelnemer.

Ter afsluiting liepen vrijdagavond de deelnemers samen met vrienden, familie en dorpsgenoten een vragen tocht, maar liefst zeventien team deden mee.

De organisator (Kinder Vakantie Week Foxhol) is enorm tevreden over de eerste editie (try-out). Volgend jaar zal dan ook zeker een tweede editie plaats vinden. De organisatie hoopt dan minimaal 100 kinderen uit Foxhol en omstreken een onvergetelijke week te bezorgen. Naast de zomerfestival hebben de organisatoren ook plannen om in andere kindervakanties kleinere evenementen te organiseren.