Lijsttrekkers in gesprek met kiezers in Huis van Cultuur en Bestuur Midden-Groningen

In samenwerking met Biblionet organiseert de gemeenteraad van Midden-Groningen op vrijdag 4 maart tussen 16.00 – 17.00 uur een bijeenkomst in de bibliotheek van het Huis van Cultuur en Bestuur van de gemeente Midden-Groningen. De bijeenkomst staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Het wordt een informele bijeenkomst waar bezoekers persoonlijk in gesprek kunnen gaan met de lijsttrekkers van alle partijen.

Bij de ontmoeting overhandigen de deelnemers van het Taalhuis ook een landelijke ontwikkelde verkiezingskrant voor laaggeletterden. Daarnaast vertellen lijsttrekkers van de politieke partijen iets over de verkiezingskrant en delen die uit. Er wordt ook ingegaan op het Kieskompas en de kieshulp Steffie. Steffie helpt laaggeletterden een keuze te maken welke partij het best bij hun past. De ontmoeting met de lijsttrekkers is in de bibliotheek van het Huis van Cultuur en Bestuur.