Twee gewonden bij pannetje op het vuur Goeman Borgesiusstraat

Hoogezand – Rookontwikkeling door een pannetje op het vuur in een woning aan de Goeman Borgesiusstraat in Hoogezand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de nodige paniek gezorgd. De eerste melding kwam rond 02.11 uur binnen en er werd snel opgeschaald naar middelbrand omdat er nog mensen in de woning aanwezig zouden zijn. De bewoners bleken bij aankomst al uit de woning te zijn maar hadden wel rook ingeademd. Medewerkers van de ambulancedienst hebben meerdere personen ter plaatsen behandeld, twee personen moesten uiteindelijk ter controle naar het ziekenhuis. De inzet van de traumahelikopter kon worden geannuleerd toen het boven de melding vloog. Nadat de brandweer de woning had geventileerd konden ze terug keren naar de kazerne.