Voorjaarsmarkt bij het Brandweermuseum

Sappemeer – Zaterdag 7 mei 2022 organiseert Brandweermuseum Hoogezand – Sappemeer voor het eerst een Voorjaarsmarkt. Het idee is gekomen doordat er 2 jaar op rij geen kerstmarkt kon plaats
vinden door het corona virus en dat vonden de standhouders en het Brandweermuseum erg jammer.

We hebben alles standhouders die ook altijd op onze kerstmarkt staan een mail gestuurd om hun interesse te peilen, iedereen reageerde zeer positief. We waren er dan ook snel uit, dit gaan we dan organiseren, aldus Marc Bakker van het brandweermuseum.

We hebben de datum 7 mei gekozen dit is de dag voor Moederdag, we hebben diverse standhouders met een ruim assortiment aan decoraties ed. Het Brandweermuseum heeft zelf ook een ruimte op de voorjaarmarkt want wij verkopen vele perkplanten in diverse soorten, maten en kleuren.

De Voorjaarmarkt word als het mooi weer is buiten gehouden op ons voor terrein. De kramen worden mooi ruim opgesteld zodat we een mooie ruime Voorjaarsmarkt hebben, het museum is uiteraard ook open voor publiek, hier kunt u genieten van een mooie verzameling van oud Brandweermaterieel.

Mocht de weersvoorspelling iets wat tegen vallen dan bouwen wij de Voorjaarsmarkt op in het Brandweermuseum en verhuizen we een aantal voertuigen naar buiten. Dat is het voordeel dat we flexibel zijn en ruimte hebben.

Wij hebben ook 3 artiesten uitgenodigd die de hele dag Live muziek ten gehore brengen. Krzysztof Groen, Josien Bakker en Jetta Post komen op de Voorjaarsmarkt zingen. Op ons terrasje kunt u genieten van onze heerlijke gehaktballen, broodjes hamburger, patat, koffie, thee en fris drinken.
Er hoeft geen entree betaald te worden om de Voorjaarsmarkt en het Brandweermuseum te bezoeken