Koninklijke Onderscheiding voor Tina Hofman-de Vries

Zaterdagochtend kreeg mevrouw J.E. (Tina) Hofman-de Vries uit Hoogezand een Koninklijke Onderscheiding bij Bijzondere Gelegenheid van burgemeester Adriaan Hoogendoorn. Ze kreeg de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Tina Hofman-de Vries kreeg de onderscheiding tijdens het feest ter ere van het 50- jarig bestaan van de omnivereniging (algemene sportvereniging) DFS in Hoogezand, waar ze zich al 30 jaar als vrijwilligster voor in zet.

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn: “Ik heb grote waardering voor mevrouw Hofman-de Vries haar bijdrage aan de sport in Midden-Groningen en in Hoogezand in het bijzonder. Het bestuur van DFS geeft aan dat ze onmisbaar is voor het bestuur en vereniging. Ze is door haar bescheidenheid naar buiten toe niet het gezicht van DFS, maar wel de drijvende kracht door haar toewijding, ideeën en activiteiten.”