Donderdag op tv: Mr. Frank Visser doet uitspraak in Sappemeer

Sappemeer – De uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak die eind mei is opgenomen in Sappemeer komt aanstaande donderdag op de televisie. Het duo reist in de aflevering af naar Sappemeer waar Edzert het flink aan de stok heeft met zijn buurman Bert.

Die heeft namelijk zonder pardon de kettingzaag door zijn geliefde coniferen gehaald. De buurman in kwestie is zich van geen kwaad bewust. Volgens hem stonden de coniferen op zijn grond en heeft hij het recht om de coniferen om te zagen. Kortom, het is een welles en nietes verhaal, dus is het de hoogste tijd dat mr. Visser en Viktor naar Sappemeer gaan om een einde aan dit eeuwige gezaag te maken.

De uitzending van Mr. Frank Visser doet uitspraak is aanstaande donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6