Brandweer Hoogezand zoekt collega’s!

Ken jij of ben jij iemand die iets wil betekenen in en voor jouw omgeving? Wonend in Hoogezand, Sappemeer, Foxhol of Kolham? Wij zoeken nuchtere en praktische collega’s, zowel vrouwen als mannen, die onderdeel uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers. Werk jij in ploegendienst, in de zorg, ben je zelfstandig ondernemer of werk je parttime en sta je paraat? Dan is dit misschien iets voor jou!

Hulp verlenen doen we samen!
De brandweer in Hoogezand maakt onderdeel uit van Brandweer Groningen. We zijn een hechte ploeg die bestaat uit 45 mensen met allemaal een verschillende achtergrond. Twee keer in de maand oefenen we met elkaar op maandag- en donderdagavond. Je staat klaar voor je buren en je dorp. Bij brand, bij ongevallen of bij het redden van dieren. Er kan 24/7 een beroep worden gedaan op jou en
de andere collega’s in de ploeg.

Informatiebijeenkomst
Ben je geïnteresseerd? Kom dan naar één van de informatiebijeenkomsten op maandag 14 november (18.00-20.00 uur) of zaterdag 19 november (9.00-12.00 uur) in onze kazerne aan de Rembrandtlaan 8 in Hoogezand. We vertellen je graag meer over het werk van brandweervrijwilliger. Graag aanmelden voor 11 november via noordmidden@vrgroningen.nl