Certificaten en afscheid bij jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’

Hoogezand – De jeugdbrandweer stond vrijdagavond in het teken van de jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’. Er werd terug gekeken naar de wedstrijd resultaten van het afgelopen jaar maar ook naar de deelname aan de Ruigste Run van de Veenkoloniën en de 24 uurdienst die dit jaar is gehouden.

Certificaten
Jesse van Huizen, Matteo Wolvenkamp, Quinten Noordhof, Damian Moedt en Wesley Bakema uit handen van coördinator Jeugdbrandweer Kees Odenkirchen allen hun certificaat die ze hebben gehaald door de landelijke vaardigheidstoets met succes af te leggen.

Afscheid
Dennis Harms, Merlijn van der Wal, Luc Brugge en Thijs Albers gaan of hebben de jeugdbrandweer dit jaar verlaten en kregen uithanden van Mark Heemskerk hun afscheid-diploma overhandigd. Jeugdleider Manfred Hulshof  kreeg vanwege zijn afscheid een bos bloemen overhandigd.

Nieuwe leden
Jesse van Huizen, Mathias van der Moere, Noah Zuur, Roan Drenth, Jayce de Jong, Ruben Harms, Daniel de Bijl, Niels Dob, Emma van der Beek, Ella Gumbs en Connor zijn vrijdagavond officieel welkom geheten bij de jeugdbrandweer.

De avond werd afgesloten met verschillende spelletjes tussen de ouders en de jeugd, deze spelletjes zijn gewonnen (4-2) door de ouders.