Getuigen gezocht van beroving Sappemeer

Sappemeer – Zondagavond 25 juni is een 35-jarige man uit Hoogezand beroofd van een geldbedrag. Het slachtoffer heeft nog geprobeerd de verdachten in hun auto klem te zetten, maar de mannen sloegen op de vlucht. De politie doet onderzoek naar deze beroving en zoekt getuigen en camerabeelden. Omstreeks 20:45 uur komt bij de politie de melding binnen van een beroving op de Dr. Aletta Jacobsstraat. Op de locatie van het ongeval zien de agenten twee auto’s tegen elkaar aan staan. Het blijkt dat er een beroving heeft plaatsgevonden in de auto van het slachtoffer. Vier mannen maken hierbij een geldbedrag buit. Op het moment dat ze in hun eigen auto willen vluchten, ramt het slachtoffer met zijn auto die van de verdachten. Zij gaan er daarna in onbekende richting rennend vandoor. Agenten zijn na de melding snel ter plaatse, maar treffen de verdachten niet meer.

Verdachte 1:
Donkergetinte huidskleur
Donkere kleding
Zwart kort haar
Atletisch postuur
Ongeveer 1.80 lang
20-25 jaar oud

Verdachte 2:
Donkergetinte huidskleur
Zwart haar
Donkere kleding
Atletisch postuur
20-25 jaar oud

Van de derde verdachte is bekend dat hij een witte huidskleur heeft. Van de vierde verdachte is nog geen signalement bekend.