Certificaten en afscheid bij jaarlijkse ‘Feest Zonder Naam’

Hoogezand – De jeugdbrandweer stond vrijdagavond in het teken van de jaarlijkse ‘Feest zonder naam’. Tijdens de avond werd terug gekeken naar de succesvolle wedstrijd resultaten van het afgelopen jaar maar ook naar de Ruigste Run van de Veenkoloniën waar een aantal leden van de jeugdbrandweer dit jaar aan mee heeft gedaan.

Prijs voor wedstrijdploeg
De zes leden van de wedstrijdploeg die in oktober landskampioen werden kregen uithanden van Mark Heemskerk een individuele prijs die ze mee naar huis kunnen nemen omdat de wedstrijdschaal op de brandweerkazerne blijft.

Toetsen
Zes leden hebben dit jaar de toetsen met een voldoende afgesloten en kregen vrijdagavond uithanden van Kees Odenkirchen hun certificaat.

Afscheid en welkom nieuwe leden
Van vier jeugdleden is vrijdagavond vanwege hun leeftijd afscheid genomen. Daarnaast zijn vier nieuwe jeugdleden welkom geheten bij de jeugdbrandweer. Vrijdagavond is ook afscheid genomen van coördinator jeugdbrandweer van de VRG (Veiligheids Regio Groningen) Kees Odenkirchen.

Jubilium
Cor Gringhuis (25 jaar), Jan van der Kooy (12.5 jaar) en Mark Heemskerk (12.5 jaar) hebben allen een speldje opgespeld gekregen voor hun bewezen diensten bij de jeugdbrandweer in Hoogezand.

De avond werd afgesloten met een quiz.